m
m
Repere din Lupac

za hrvatsku stranice

this page in english

 

Actualitate

mmm Actualitatea este cea mai dinamică și schimbătoare informație. Această zonă probabil că va fi cea mai schimbată, modificată, actualizată. În aceste pagini vom vorbi despre instituțiile administrației publice și despre oamenii care servesc interesele cetățeanului, de aici. Vom aminti și prezenta instituții și organizații politice, fundații, asociații și altele de acest gen. Probabil că va exista o galerie a candidaților în campaniile electorale, probabil că vom prezenta liderii noștrii. În fond, ei ne reprezintă, pe ei ne bazăm că ne conduc și ne administrează averea comună și imaginea noastră în relația cu toți ceilalți (atît din comună cît - mai ales - din afara ei!).
mmm
Noutățile generale, vor fi o colecție de știri și informații care ne-ar putea interesa, pentru a cunoaște mai bine lumea în care trăim. Sau ar putea fi o legătură - prin cunoaștere generală - a lumii cu/dinspre/către noi.
mmm La partea de "noutăți locale" încă nu avem cristalizată o strategie. Inițial am vrut să fie o pagină destinată strict comunității locale. Accesibilă prin parolă numai membrilor înregistrați, exclusiv proveniți din comuna Lupac sau în legătură directă cu aceasta. Am fi vrut să fie ca un fel de pagină de mică publicitate; poate să anunțăm cine a murit, cine s-a născut, cine va avea nunta și cînd, ce sărbători și ce evenimente vor fi (sau au fost de curînd). Acest lucru însă cere foarte mult timp și nu știm încă în ce fel vom putea realiza această zonă, corect și la timp. O mai gîndim și probabil că o vom porni într-un fel sau altul.
mmm Dacă tot vorbim despre actualitate, dați un click pentru a afla detalii despre vizita Primului Ministru al Croației, dl. Ivo Sanader în comuna noastră.

     
Pagina de start
Home romana; Home hrvatska; Home english; Asezarea; geografie; Clocotici; Lupac; Rafnic; Vodnic; istorie; Oamenii; populatia; V.I.P; Actualitate; administratie; politica/organizații; noutati generale; noutati locale; Economia; afaceri; agricultura; Cultura; arte; litere; muzica/dansul; galerie foto; invatamint; stiinta/sanatate; religie; evenimente/sarbatori, obiceiuri; Diverse; sport, turism, distractie, hobby, linkuri; Contact; forum.