m
m
Repere din Lupac

za hrvatsku stranice

this page in english

 

Diverse

mmm Aici, în această zonă se vor putea găsi activitățile de relaxare, timp liber. Așadar, sportul, turismul, distracția pasiunile și hobby-urile vor fi bine reprezentate. O pagină separată am rezervat-o unor legături către saituri ale unor firme, organizații și instituții importante. Cel care va dori informații suplimentare, va putea accesa aceste legături și va merge direct la sursă. Nu uitați să reveniți pe paginile noastre.
mmm La pagina de sport avem imagini și date despre echipa noastră de fotbal și eventuale evenimente sportive. Pentru turism, am avea multe recomandări de făcut, dar ne mulțumim cu oferta noastră și cu zona din apropiere. Eventual cu satele și obiectivele care se pot atinge plecînd pe jos dimineață și seara să fiți înapoi, tot pe jos. Avem ce vedea, pentru că sînt locuri extrem de frumoase.
mmm Partea de distracție încă nu am avut curajul să o completăm cu tot ce știm noi că facem... Dar stați liniștiți, vom avea ce povesti, cît de curînd. Știm să ne distrăm pe cinste!
mmm Vă dați seama că pentru pagina de hobby ar trebui să vindem bilete. Practic nu există om să nu aibă o "păsărică", o pasiune. Toți avem o colecție de ceva, creștem un animal deosebit, o plantă. Avem o pasiune pe care ne-o cultivăm, citim, adunăm filme cu Stan și Bran sau altele de genul acesta. Stați pe aproape și o să aflați.
mmm Pagina cu linkuri am pus-o pentru ca cei ce lucrează cu instituții și în general cu internetul să aibă un cces rapid, fără să caute prea mult prin saituri informația de care au nevoie. Căutați o lege? Dați pe www.cdep.ro și aveți toate legile de la 1800 toamnă, care mai sînt în vigoare. Nu știți ce dispoziție a mai dat Consiliul Județean? Hai la ei și aflăm. Și așa mai departe...

     
Pagina de start
Home romana; Home hrvatska; Home english; Asezarea; geografie; Clocotici; Lupac; Rafnic; Vodnic; istorie; Oamenii; populatia; V.I.P; Actualitate; administratie; politica/organizații; noutati generale; noutati locale; Economia; afaceri; agricultura; Cultura; arte; litere; muzica/dansul; galerie foto; invatamint; stiinta/sanatate; religie; evenimente/sarbatori, obiceiuri; Diverse; sport, turism, distractie, hobby, linkuri; Contact; forum.