m
m
Repere din Lupac

za hrvatsku stranice

this page in english

 

Oamenii

mmm În această secțiune vom vorbi despre populația comunei și ale satelor, despre cum înt împărțiți oamenii noștii pe tot felul de criterii științifice sau nu. Vom căuta să-i descoperim pe cei mai importanți consăteni, care au reușit să se impună și să devină cunoscuți, fie pe plan local fie pe plan mai larg (județ, țară sau chiar mai mult). Avem mulți absolvenți de licee și școli importante din țară sau străinătate, facultăți, masterate și chiar doctoranzi sau cu studiile aprofundate la nivele de ne-imaginat cu mai mulți ani în urmă. Chiar dacă ne vom referi doar la cei care au preferat să muncească fizic, vom găsi oameni faimoși și foarte apreciați, cu mult mai importanți decît mulți din cei ce au făcut o școală numai "pentru diplomă" și au o slujbă călduță și anonimă. Așa încît, ne veți regăsi cam peste tot unde este nevoie de oameni pricepuți, harnici și destoinici.
mmmPopulația comunei Lupac este acum, de circa 3027 de locuitori. trebuie ținut cont de faptul că mortalitatea este mai mare decît natalitatea. În plus, migrația populației, destul de sesizabil, către Europa de Vest, reduce numărul oamenilor care pot fi întîlniți prin sate.

     
Pagina de start
Home romana; Home hrvatska; Home english; Asezarea; geografie; Clocotici; Lupac; Rafnic; Vodnic; istorie; Oamenii; populatia; V.I.P; Actualitate; administratie; politica/organizații; noutati generale; noutati locale; Economia; afaceri; agricultura; Cultura; arte; litere; muzica/dansul; galerie foto; invatamint; stiinta/sanatate; religie; evenimente/sarbatori, obiceiuri; Diverse; sport, turism, distractie, hobby, linkuri; Contact; forum.