m
m

za hrvatsku stranice

this page in english

 

Hobby

mmmÎn comuna noastră sunt mulți pasionați de diferite lucruri care mai de care mai interesante: pasionați de filatelie, colecționari de medali, numismatica, artizani, avem si un pasionat de motocicletele Harley Davidson care trăiește în aceasta cultură, crescatori de animale deosebite, cultivatori de plante exotice. Pe măsură ce vom aduna mai multe fotografii și informații pe care le vom post ape saitul nostru.

Flori

mmmPentru că în timpul vacanței de vară e plictiseală și pentru că pasiunea este mare, uite până la ce limită pot impinge unii un hobby. Și asta nu e tot...

     
Pagina de start
Home romana; Home hrvatska; Home english; Asezarea; geografie; Clocotici; Lupac; Rafnic; Vodnic; istorie; Oamenii; populatia; V.I.P; Actualitate; administratie; politica/organizații; noutati generale; noutati locale; Economia; afaceri; agricultura; Cultura; arte; litere; muzica/dansul; galerie foto; invatamint; stiinta/sanatate; religie; evenimente/sarbatori, obiceiuri; Diverse; sport, turism, distractie, hobby, linkuri; Contact; forum.