m
m

za hrvatsku stranice

this page in english

 

Distracție

mmmTinerii noștri și nu numai ei se distreaza ca toți ceilalți. Se strâng la sfârșitul săptămânii la discoteca satului unde dansează, joaca: biliard, carți, ping-pong, șah, desigur toate acestea cu multă muzică. Discoteca se ține in ultimele trei zile ale săptămânii.
mmmÎn zilele de sărbătoare ne întâlnim la Căminul Cultural si jucam o horă sau când unul dintre noi pleacă în altă țară ne strângem toți si facem un bal mare. Balurile și horele sunt organizate cu tot felul de muzicanți (de-ai noștri sau de pe inregistrări).

Lautari mm Mai cântăm și noi

Sa cante muzica

mmmLa bar se fac championate de șah și biliard. Uite pe cineva care este foarte concentrat să nu cumva să piardă meciul.
Joc de biliard

     
Pagina de start
Home romana; Home hrvatska; Home english; Asezarea; geografie; Clocotici; Lupac; Rafnic; Vodnic; istorie; Oamenii; populatia; V.I.P; Actualitate; administratie; politica/organizații; noutati generale; noutati locale; Economia; afaceri; agricultura; Cultura; arte; litere; muzica/dansul; galerie foto; invatamint; stiinta/sanatate; religie; evenimente/sarbatori, obiceiuri; Diverse; sport, turism, distractie, hobby, linkuri; Contact; forum.